Sari la conținut

Coș

Coșul tău este gol

Politica de Retur

Politica de retur

Returnarea coletelor cu produsele comandate se poate realiza în maximum 30 de zile calendaristice de la primirea fizică a coletului, fără a fi nevoie de invocarea unui anumit motiv.

  • Primirea fizica a coletului este ziua în care cumpărătorul a intrat în posesia fizică a ultimului produs din comanda respectivă  (în cazul în care cumpărătorul achiziționează într-o singură comandă mai multe produse / pachete care vor necesita livrare separată).

Atunci când se efectuează returul de către cumpărător, acesta va suporta doar costurile de livrare*, urmând a-i fi returnată contravaloarea produselor comandate în maximum 10 zile lucrătoare de la data intrării în posesia produselor.

* Parfumeria car & home oferă livrarea gratuită a produselor cu valoare de minimum 149 lei, dar, atunci când se efectuează returul de către cumpărător, plata taxelor de transport va fi suportată de către cumpărător.

Pentru a se putea efectua returul produselor comandate este necesar următorul pas: cumpărătorul trebuie să completeze integral formularul online de retur pe care îl găsiți AICI – de creat pagina cu formular de retur.

Returnarea produselor trebuie realizată de către cumpărător integral, inclusiv a cadourilor primite de către acesta din partea Parfumeria car & home.

În cazul în care produsele ce urmează să fie restituite companiei Parfumeria car & home de către cumpărător prezintă un grad de consum mai mare de 20 % din cantitatea inițială a produsului, atunci Parfumeria car & home are posibilitatea de a modifica suma rambursată cu 10 – 40 % față de cea achitată inițial de către cumpărător pe respectivele produse.

Returnarea sumei de către Parfumeria car & home se poate efectua prin următoarele situații:

  • În cazul în care plata inițială a fost efectuată prin Plăți Online, suma se va restitui în contul din care a fost efectuată plata online cu cardul;
  • În cazul în care plata inițială a fost efectuată prin OP / Transfer / Ramburs (numerar la primirea coletului), suma se va restitui prin virament bancar în contul indicat de către cumpărător.

Contact:

email: contact@parfumeria-auto.ro

Telefon : +40 752 488 667

Adresa de retur este: COMFORT PROVIDER SRL, Bacău, Calea Safran Alexandru Doctor, Str. Dr. Alexandru Safran, Nr 13

 

 

Aveti nevoie de ajutor?

 

Contactati-ne la contact@parfumeria-auto.ro pentru intrebari legate de returnari si rambursarea contravolrii produselor noastre.